TRPELA ZLOSTAVLJANJE CELU NOĆ, PA SKOČILA SA PROZORA KAKO BI SE SPASLA! Jezivi detalji užasa u Bačkoj Palanci
Policija, Foto: Nenad Kostić

POZNATO U KAKVOM JE STANJU

TRPELA ZLOSTAVLJANJE CELU NOĆ, PA SKOČILA SA PROZORA KAKO BI SE SPASLA! Jezivi detalji užasa u Bačkoj Palanci

Muškarac je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje

Objavljeno:

Beograđanka (36) potražila je spas skokom sa prozora stana na prvom spratu stambene zgrade nakon što je tokom noći između nedelje i ponedeljka trpela fizičko nasilje i maltretiranje od strane svog emotivnog partnera (36), inače meštanina Bačke Palanke.

Kako se saznaje, ona je pala na pešačku stazu, a jedna od povreda koje je zadobila je i unutrašnje krvarenje, te je medicinski zbrinuta u Kliničkom centru Vojvodine.

Prema zvaničnom saopštenju policije, muškarac je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Sumnja se da je u noći između nedelje i ponedeljka verbalno i fizički zlostavljao svoju emotivnu partnerku, zbog čega je ona na kraju, oko 6 sati ujutru skočila sa prvog sprata stana u kojem su se oboje nalazili.

Policija
Policija foto: RINA

Već bio nasilan

Meštanin Bačke Palanke koji je ženu zlostavljao i mučio iza sebe već ima istoriju nasilja, tuča, svađa i pretnji, nezvanično se saznaje.

Njemu je izrečena hitna mera zabrane prilaska nesrećnoj ženi i komunikacije sa njom, a uz zadržavanje od 48 sati koje mu je određeno biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Bačkoj Palanci.

Bonus video:

06:17

KADA ŽENA DOBIJE ŠAMAR, VEĆ JE KASNO! NASILJE JE POČELO MNOGO RANIJE Maja Jovanović: Nasilnici koriste ovu grešku svojih žrtava

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.